strategie

STRATEGIE
Samen met jou breng ik de missie en visie in beeld. Vanuit de missie en visie bepalen we de strategie. Daarbij kijk ik niet alleen naar de onderneming maar ook naar de ondernemer. Niet alleen naar hard maar ook naar hart !

Lees verder

FISCAAL

Met jarenlange ervaring als o.a. rijksaccountant (Belastingdienst) en als MKB adviseur kan ik het hele fiscale speelveld voor de MKB ondernemer overzien. Belasting betalen is niet erg, te veel belasting betalen wel !

Lees verder
fiscaal
administratie

ADMINISTRATIE

Ik werk samen met specialisten op het gebied van boekhouden. Ik kan daardoor tegen zeer scherpe tarieven je boekhouding verzorgen en de jaarrekening opstellen. Een goede administratie is de basis voor je strategie, je kostprijs en je liquiditeit. Kortom, de ruggengraat voor een stabiele onderneming.

Lees verder

AO/IB

Als je bedrijf groeit krijg je behoefte aan structuur. Je wil je bedrijf beheersen en aansturen zonder 24/7 te moeten werken. Ik kan je administratieve organisatie en interne beheersing uitwerken. Met jarenlange praktijk ervaring (o.a. Douane vergunningen gebaseerd op de AO) zorg ik voor een efficiënte en beheersbaar groeiende onderneming.

Lees verder
AO/IB
docent

DOCENT

Advies geven is één ding. Advies begrijpelijk uitleggen iets heel anders. Ik spreek jouw taal. Ik ben zelf ondernemer. En als docent aan o.a. Universiteit Nyenrode, Fontys Hogeschool en Hogeschool Zuyd kan ik het nog uitleggen ook.

Zin in een leuke Workshop ? Neem even contact op !

Lees verder

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (People Planet Profit) neemt een bijzondere plaats in. Naast ondernemen zal ik ook naar verantwoord ondernemen kijken. Bewust. Want MVO werkt alleen als het ook voor de ondernemer iets oplevert. En dat kan. Ook voor jou !

Lees verder
MVO
DGA

DGA

Een dga, directeur groot aandeelhouder, is aandeelhouder, oprichter, bestuurder, manager, ondernemer, werkgever, werknemer en bovenal ook mens. Een dga heeft dus altijd te maken met een heel breed speelveld. Bovendien opereert de dga altijd op het snijvlak tussen het belang van de onderneming en het privé belang. Ik ben als specialist op dit speelveld dan ook graag de sparringpartner zodat de dga er niet alleen oor staat.
Lees verder

Samenwerking

Alléén is maar alléén. Daarom werk ik ook nauw samen met specialisten die tevens als achtervang kunnen optreden. Want je weet het maar nooit en de klant moet zeker zijn van continuïteit.

Ik werk nauw samen met:

Lees verder
samenwerking
Wil je weten hoe ik je kan helpen?