Voor alle startende ondernemingen.

Voor alle startende ondernemingen.

Mijn bijdrage: Actief docent.

In het kort
Een onderneming starten is een droom voor veel mensen. Een romantische droom die snel een nachtmerrie kan worden. Gratis informatie is er genoeg. Maar zoek maar eens een echt goede cursus waar inzichtelijk gemaakt wordt wat het nu eigenlijk betekent om een onderneming te starten of te hebben. Een opleiding die je leert ondernemen. Die helpt valkuilen te vermijden. Die inzicht geeft in het hele speelveld. Die de ondernemer als fundament van de ondernemer centraal stelt. Die opleiding is er.

Onze oplossing
In 2007 zijn we gestart met de bouw van een cursus voor ondernemers. Bewust Ondernemen : Step up & Start ! Een cursus voor ondernemers door ondernemers.

Omdat wij erin geloven dat je zonder de wil om te ondernemen nooit een succesvolle ondernemer kunt worden, hebben wij, Peter en Rudi, de opleiding Bewust Ondernemen opgezet, waarbij zacht en hard, gevoel en verstand, hart en hoofd elkaar ontmoeten. Gedurende de opleiding halen we samen met jou alles uit de kast om jouw potentieel – jouw passie – om te zetten naar een eerlijke, realistische, succesvolle en ijzersterke onderneming. Een onderneming die ook jaren later nog staat als een huis! Je krijgt alle tools, kennis en inzichten aangereikt om heel bewust het ondernemerschap tegemoet te treden, maar bovenal wordt jouw wil om te ondernemen onderzocht en ontwikkeld.

Meer weten kijk dan eens op bewustondernemen.